404 Despre noi | Green-Art Mana de Lucru

Despre noi

 

Green-Art Mana de Lucru

- amenajari spatii verzi -

 

Green-Art este o Structura de Economie Sociala ce isi propune sa implementeze proiecte de amenajari spatii verzi, cu o atentie deosebita acordata valorificarii si protejarii mediului inconjurator, ce faciliteaza, in acelasi timp, accesul pe piata muncii a persoanelor cu nevoi speciale si a celor din categorii sociale defavorizate.


De ce sa colaborezi cu o Structura de Economie Sociala?

Resurse umane provenite din grupuri vulnerabile

Peste doua treimi din personalul nostru este format din persoane ce apartin grupurilor vulnerabile. Apeland la serviciile noastre contribuiti activ la misiunea Green-Art, aceea de a oferi o sansa acelora dintre noi care intampina dificultati in obtinerea unui loc de munca.

Profit redirectionat

Totalitatea profiturilor pe care le realizam sunt utilizate in scop caritabil, pentru sprijinirea persoanelor defavorizate si pentru formarea continua a angajatilor nostri ce provin din grupurile vulnerabile.

Beneficii asupra starii de sanatate

Spatiile verzi amenajate adecvat influenteaza pozitiv starea de sanatate fizica si mentala a oamenilor, expunerea la zone cu vegetatie bogata avand un rol benefic in diminuarea stresului si cresterea nivelului de buna dispozitie. Zonele verzi reprezinta cea mai buna alegere atat pentru joaca celor mici, cat si pentru recreere, pentru plimbari si diverse activitati in familie, picnicuri, sau pentru dezvoltarea activitatilor socilale.

Obiective ecologice

Green-Art sprijina protejarea mediului inconjurator, conservarea spatiilor verzi urbane si rurale, promovarea unor masuri de estompare a poluarii oraselor, stoparea defrisarilor abuzive de padure, dar si promovarea de solutii ecologice referitoare la problemele actuale din Romania.

Scan_20151206_155028_001Scan_20151206_155028

42

Proiecte realizate si in curs de realizare


Promovarea extinderii spatiului verde urban
23

Persoane vulnerabile integrate


Persoane aflate in grija Fundatiei Mana de Lucru
9

Membri ai echipei pe care te poti baza


Suntem la dispozitia ta 7/7